Over ons

Maak kennis

Maak kennis met uw gastvrouw en gastheer van Bed & Breakfast het Bommels Dijkhuis

cora

Cora van den Berg

Na mijn opleiding aan de Vroedvrouwen School in Heerlen ben ik 24 jaar werkzaam geweest, in de Bommelerwaard, als zelfstandig verloskundige. “Zorg bieden” en mensen een goed en veilig gevoel geven was in mijn vak als verloskundige één van mijn drijfveren. Nu “het roer om is gegaan”, met mijn overstap naar onze Bed & Breakfast, veranderen die drijfveren zeker niet.

Samen willen wij voor jullie een rustpunt aan de Waal creëren, door een plek te bieden waar met zorg, liefde en passie wordt gewerkt aan de kamers, de maaltijden en de extra’s die wij kunnen bieden.

Als gastvrouw van Het Bommels Dijkhuis bied ik jullie een warm welkom en een onbezorgde tijd met een vanzelfsprekende persoonlijke tint.”

Alfons van der Heijden

 

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Maastricht ben ik werkzaam geweest in de internationale hotellerie (Kurhaus  Scheveningen, Hilton on Park Lane London, Holyday Inn) en de catering. Via een bijzondere omweg in de bouw- verfwereld ben ik samen met mijn vrouw Cora terug in de wereld van de gastvrijheid.

Het is uitdagend en bijzonder fijn om van ”Bed & Breakfast Het Bommels Dijkhuis” een mooie plek te maken waar je kunt genieten van de natuur, de omgeving, onze gastvrijheid en... dat kleine stukje extra! Je bent meer dan van harte welkom.

alfons